Tidligfasefondet AS selger sin aksjepost i Submerged AS

Tidligfasefondet solgte i august 2023 sin aksjepost i Submerged, et ledende selskap innen bærekraftige løsninger for havbruk.

Kjøper er AKVA Group AS som kjøper 51% av selskapet, med opsjon på å erverve 100% innen 2028.

Submerged har blitt anerkjent for sitt innovative arbeid med å utvikle avanserte teknologier for å forbedre effektiviteten og bærekraften innen havbruk. Gjennom Tidligfasefondets støtte har selskapet kunnet utvide sin virksomhet og akselerere utviklingen av nye løsninger.

Salget av vår aksjepost i Submerged markerer en suksessfull avslutning på vårt engasjement med selskapet. Vi er imponert over den positive utviklingen og veksten vi har sett hos Submerged, og er sikre på at de vil fortsette å levere verdifulle bidrag til havbruksektoren, sier daglig leder i Tidligfasefondet AS.